Warning: Illegal offset type in isset or empty in /home/clients/b64b8f10865d1c843549a66c610ef3c6/web/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/process.php on line 336
Ειδικές αποθήκες για ποιότητα στις Ειδικές συνεργασίες – Ειδικές συνεργασίες Ευρωδιάθεση

Οι διευθυντές και τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας ΕΥΡΩΔΙΑΘΕΣΗ Α.Ε, μετράνε χρόνια εμπειρίας στον χώρο αποθήκευσης και εφοδιαστικής, παρέχοντας στους πελάτες μας μια επαγγελματική, φιλική και προσωπική εξυπηρέτηση, η οποία προσφέρει ένα ευέλικτο φάσμα προτάσεων και λύσεων.

Διαχειριζόμαστε μεγάλης έκτασης εγκεκριμένες αποθήκες, για την αποθήκευση των αποθεμάτων των πελατών μας. Οι χώροι αυτοί βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία για εύκολη πρόσβαση στο κεντρικό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων, για την εξυπηρέτηση των πελατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η σύγχρονη αποθήκη μας, διαθέτει εξελιγμένα συστήματα διαχείρισης αποθήκης, τα οποία παρακολουθούν  σε κάθε περίπτωση από την άφιξή των εμπορευμάτων μέσω αποθήκευσης έως την αποστολή τους, ώστε να εξασφαλίζεται η πλήρης ανιχνευσιμότητα των προϊόντων, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου ασφάλεια χώρου για να είστε σίγουροι για την προστασία τους.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε?

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 21 0240 5908 ή υποβάλετε ηλεκτρονικά την ερώτησή σας στο info@evrodiathesi.com

Αναζητάτε άρτια & κερδοφόρα Ειδική Συνεργασία?