Warning: Illegal offset type in isset or empty in /home/clients/b64b8f10865d1c843549a66c610ef3c6/web/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/process.php on line 336
Αναρτήθηκε η διαδικασία προ-επιλογής των ερευνητικών προτάσεων της Πράξης «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές – κύκλος Β’» – Ειδικές συνεργασίες Ευρωδιάθεση

Αναρτήθηκε η διαδικασία προ-επιλογής των ερευνητικών προτάσεων της Πράξης «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές – κύκλος Β’»

Αναρτήθηκε από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ), του Υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης η διαδικασία προ-επιλογής ερευνητικών προτάσεων στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές – κύκλος Β’», (ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ), προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος προετοιμασίας για τις ερευνητικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία. Η υποβολή ερευνητικών προτάσεων θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού «Συστήματος Υποβολής», η διεύθυνση του οποίου, θα ανακοινωθεί κατά τη δημοσίευση του οριστικού καλέσματος προ-επιλογής.

Εκτιμάται ότι το «Σύστημα Υποβολής» θα είναι έτοιμο να δεχτεί τις ερευνητικές προτάσεις στις 14 Ιανουαρίου 2019 ενώ η χρονική περίοδος υποβολής θα διαρκέσει περίπου δεκαπέντε ημέρες. Ο προϋπολογισμός των προτάσεων που θα προ-επιλεγούν καθορίζεται στα είκοσι εκατομμύρια ευρώ (20.000.000,00€).

Αναλυτικά η διαδικασία προ-επιλογής ερευνητικών προτάσεων, περαιτέρω πληροφορίες και χρήσιμα έγγραφα αναρτώνται στον ιστότοπο της ΕΥΔ του ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ.

Πηγή: Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου



Αφήστε μια απάντηση

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

    Necessary

    Advertising

    Analytics

    Other